Dlubal Palvelusopimus

 

Tämän palvelusopimuksen tarjoaa Dlubal GmbH, ja sillä on seuraavat edut:
RSTAB/RFEM – ohjelmien nykyisen ja aikaisemman (parannetun) version ylläpito.
Kaikkien niiden ohjelmien päivitysten (ohjelmavirheiden korjaus, pienet ohjelman parannukset) automaattinen toimitus, jotka kuuluvat ohjelmaperheeseen, jota varten palvelusopimus hankittiin.
Faksilla tai sähköpostilla palvelunumeroon lähetettyjen kysymysten ensisijainen käsittely. 
Pääohjelmien (RSTAB ja RFEM) tulevista pääversiosta (RFEM 3 -> RFEM 4; merkittävät ohjelmiin tehtävät kehitystyöt) annettavat alennukset.
Tämä vaihtoehto tarjotaan vuosisopimuksella ja vuosimaksulla. Tämän palvelun kustannukset sekä sopimuksen tiedot löytyvät osoitteesta http://www.dlubal.com/Service-Contracts.aspx.

Tämän palvelusopimuksen tarjoaa Dlubal GmbH, ja sillä on seuraavat edut:

  • RSTAB/RFEM – ohjelmien nykyisen ja aikaisemman (parannetun) version ylläpito.
  • Kaikkien niiden ohjelmien päivitysten (ohjelmavirheiden korjaus, pienet ohjelman parannukset) automaattinen toimitus, jotka kuuluvat ohjelmaperheeseen, jota varten palvelusopimus hankittiin.
  • Puhelin, Faksilla tai sähköpostilla palvelunumeroon lähetettyjen kysymysten ensisijainen käsittely. 
  • Pääohjelmien (RSTAB ja RFEM) tulevista pääversiosta (RFEM 3 -> RFEM 4; merkittävät ohjelmiin tehtävät kehitystyöt) annettavat alennukset.Tämä vaihtoehto tarjotaan vuosisopimuksella ja vuosimaksulla.


Tämän palvelun kustannukset sekä sopimuksen tiedot löytyvät osoitteesta:


http://www.dlubal.com/Service-Contracts.aspx

 

 

Termien määritelmiä:

 

Päivitykset 


Päivitykset ovat pieniä, yhden ohjelmasukupolven sisällä tapahtuvia tarkistuksia tai parannuksia, esimerkiksi versiosta 2.02.077 versioon 2.03.101. Päivitykset voivat sisältää hyppäyksiä versioiden yli. Joten ostaessasi päivityksen, ei ole pakko ostaa kaikkia välissä olevia päivitysversioita. Pääohjelmien ollessa vuorovaikutuksessa lisämoduulien kanssa päivitys koskee aina koko tuoteperhettä. Ostaessasi päivityksen saat DVD:n, joka sisältää kaikki kyseessä olevan ohjelmaperheen nykyiset versiot. 

 

Pääversion päivitys


Päivityksiin verrattuna ohjelman pääversion päivitys (RFEM 3 -> RFEM 4) ovat erittäin suuresti korjattuja tai täysin uudelleen suunniteltuja ohjelmaversioita. Hyppäykset pääversioiden yli eivät ole mahdollisia. Tämä merkitsee sitä, että lisenssinhaltijat eivät voi hankkia pääversioita suoraan, esimerkiksi ohjelmaversiosta 1.xx versioon 3.xx, jos heillä ei ole versiota 2.xx. On hankittava kaikki välissä olevat pääversiot. 

Contact us ...