Ulkopuolinen tutkinta

 

Rak-Tek Solutions voidaan palkata itsenäisesti suorittamaan 3. osapuolen tutkinta jo suunnitelluille tai suunnitteluvaiheessa oleville rakenteille. 


Rakenteiden tarkastus:
RTS Oy voi tarkastaa kolmansien osapuolten lujuuslaskelmat ja antaa kommentteja/suosituksia. Tätä voidaan harkita seuraavissa esimerkkiskenaarioissa:
Esimerkki 1: Rakennusyhtiö on hankkinut insinööritoimistolta suunnittelupalveluita. He haluaisivat kuitenkin ulkopuolisen asiantuntijan arvioimaan laskelmia riskien pienentämiseksi varhaisessa vaiheessa.
   
Esimerkki 2: Insinööritoimisto on suorittanut rakenteen analysoinnin ja suunnittelun. Ennen rakenteellisen järjestelmän ja suunnittelun viimeistelyä he haluaisivat toisen mielipiteen. 

Rakenteiden tarkastus:


RTS Oy voi tarkastaa kolmansien osapuolten lujuuslaskelmat ja antaa kommentteja/suosituksia. Tätä voidaan harkita seuraavissa esimerkkiskenaarioissa:


  • Esimerkki 1: Rakennusyhtiö on hankkinut insinööritoimistolta suunnittelupalveluita. He haluaisivat kuitenkin ulkopuolisen asiantuntijan arvioimaan laskelmia riskien pienentämiseksi varhaisessa vaiheessa. 
  • Esimerkki 2: Insinööritoimisto on suorittanut rakenteen analysoinnin ja suunnittelun. Ennen rakenteellisen järjestelmän ja suunnittelun viimeistelyä he haluaisivat toisen mielipiteen. 


Riippumaton arviointi:


RTS Oy voi käyttää käytännön asiantuntemustamme yhdessä järkevien tieteellisten periaatteiden ja työkalujen kanssa kokonaisen rakenteen lujuuden ja käyttökelpoisuuden riippumattoman arvioinnin suorittamiseen “rakennetun” geometrian ja todellisen kuormitushistorian perusteella.  Tässä suhteessa RTS Oy voi suorittaa ULS, SLS ja FLS koodien tarkastuksen asiaan kuuluvien rakentamiskoodien mukaisesti ja dokumentoida löydökset. 

Contact us ...